125 gram margarin 100 gram sütlü çikolata 1 su bardağı un Yarım su bardağı toz şeker Çeyrek çay kaşığı tuz 1 paket vanilya
Margarin, şeker tuz ve vanilyayı iyice karıştırın. Karıştırırken unu azar azar ilave edin. Hamur kıvamına geldiğinde yuvarlak toplar oluşturarak yağlanmış tepsiye dizip, daha önceden ısıttığınız fırında 170-180 derece sıcaklıkta 10-15 dakika pişirin. Kurabiyeleri fırından çıkardıktan sonra her bir kurabiyenin ortasına basarak çukurlaştırın. Sıcak gelirse yardımcı bir araç kullananın. Tekrar fırına verin ve kurabiyelerin kenarları kahverengi oluncaya kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakın. Daha sonra çikolata sosunu çukurlaştırdığınız yerleri çikolata ile doldurun. Afiyet olsun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.