500 gram kuşbaşı et 6 adet patlıcan 2 adet domates 2 baş soğan 2 adet biber 2 kaşık margarin Tuz
Malzemeleri hazırladıktan sonra bir tencirenin içerisine yağ, et, doğranmış soğan ve biber koyun. Orta ateşte soğanlar sararıncaya ve etler suyunu çekinceye kadar kavrun. Domatesleri etin içerisine doğrayarak biraz daha kavrun. Patlıcanları soyduktan sonra ceviz büyüklüğünde doğrayın ve ilave edin. Patlıcanlar biraz öldükten sonra tuz ve su katılarak orta ateşte pişmeye bırakın. İyice piştikten sonra servis tabağına alınarak servis edin. Afiyet olsun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.