3 adet kabak 250 gram kıyma 1/2 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı margarin Yeteri kadar tuz 1 çay kaşığı karabiber Biraz maydonoz 1 kaşık salça 250 gram bulgur
Malzemeleri hazırladıktan sonra kabakları soyup, içini oyun ve bir kabın içine patates hariç kalan bütün malzemeleri katın. Daha sonra bunları iyice karıştırın. Ardından bu içi kabakların içine doldurun. Patatesleri soyup dilimleyin, kabak dolmalarının üzerine kapatın. Dolmaları tenceyere dizin ve en sonunda erimiş margarin, su ve salçayı karıştırarak dolmaların üzerinde gezdirin. Kısık ateşte pişirdikten sonra servis edin. Afiyet olsun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.