Kağıt kebabı - Bilgiler
25/03/2013 5:00
Yemekte kullanılacak malzemeler;

500 gram kemiksiz koyun eti
1 demet maydonoz
5 adet ufak domates
3 adet yeşil biber
6 adet yeşil soğan
Tuz
Karabiber
Pulbiber
1 tabaka yağlı kağıt

Malzemeleri hazırladıktan sonra yeşil biberlerin sap ve çekirdeklerini ayırın. Et, domates, biber ve soğanı kü küp doğrayın ve maydonozu ince ince kıyın. Eti, sebzeleri, tuz ve baharatı karıştırın. Yağlı kağıdı ikiye bölüp, birinin ortasına karışımı koyun. Kağıdın karşılıklı kenarlarını üst üste getirip karşımı kapatın. Ters çevirip kağıdın kalan yarısının ortasına koyun ve aynı şekilde katlayıp, tepsiye yerleştirin. Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında pişirin ve fırından alınca servis edin. Afiyet olsun.

Yapılan Yorumlar

Henüz kimse yorum yapmamış.

Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorum Yapın

Güvenlik Kodu