500 gram koyun eti 250 gram nohut 1 çorba kaşığı margarin 1 kahve kaşığı karabiber 2 adet soğan Tuz
Malzemeleri hazırladıktan sonra bir tencerede doğranmış etleri ve ince kıyılmış soğanları yağda kavurun. Tuz ve karabiberi ilave edin. Yüksek ateşte bir kaç defa karıştırıp, üstünü kapatacak kadar su koyun. Daha sonra ateşi kısık ayara alın. Pişmeğe yüz tutunca iyice haşlanmış, kabukları soyulmuş nohutları ilave edin. İyice pişene kadar kısık ateşte beklettikten sonra servis edin. Afiyet olsun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.