4 adet patates 2 adet havuç 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı doğranmış dereotu 2 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı kuru nane
Havuç ve patateslerin kabuğunu soyup rendeleyin. Derin bir kâsede; havuç, havuç, patates, yumurta, un ve baharatları iyice karıştırın. Tavaya sıvıyağ koyup kızdırın. Mücver karışımından 1 yemek kaşığı kadar tavaya ekleyin. Çevirerek her iki tarafını da kızartın. Pişen mücverleri havlu kâğıt üzerine alıp yağını çektirin. Sıcak servis edin. Afiyet olsun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.