Ana Sayfa
Resim Galerisi
İletişim
Arama Yap:
Sirke
08/12/2009 20:17
Salatalara, yemeklere ekşilik vermek için kullanılan ekşimiş üzüm ya da elma suyu. Kimi besinlerin saklanmasında da yararlanılır.
Sirke yapımı çok eskilere uzanır. Tarihte hem yemeklere çeşni vermek için hem de içki olarak kullanılmıştır.
Kategoriler:
Genel Kültür
Yukarı Git »
Önceki Konu:
Sıraca Otu
Sonraki Konu:
Sirke Sineği
Yapılan Yorumlar
Henüz kimse yorum yapmamış.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.
Yorum Yapın
Adınız:
Email address:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
Gönder
Üye Girişi
Gönder
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Genel Bilgiler
Bilgi Dünyası
Genel Kültür
Hakkında Bilgi
Hayat Hikayeleri
İlginç Bilgiler
Kişisel Gelişim
Merak Ettikleriniz
Ansiklopedik Bilgi
KPSS Eğitim Bilimleri
Gelişim Psikolojisi
Dersler
Fen Bilimleri
Popüler Sayfalar:
Dil Kültür İlişkisi
2119 ziyaret
Refii Cevad Ulunay
2037 ziyaret
Halife
1904 ziyaret
Türkiyede Özdenetim
1679 ziyaret
İnsan Ve Bilinçaltı
1408 ziyaret
Son Ziyaretler:
Arık, Remzi Oğuz
Yeni
Sacit Kılıncer
Yeni
Aracılık Yüklenimi
Yeni
Arpa (hordeum Sativum)
Yeni
Beksultan Batırhan
Yeni
© 2022 Bilgiler