Yarım kilogram kuşbaşı et 4 adet orta boy soğan 1 çorba kaşığı salça 1 çay bardağı sıvı yağ 2 adet sivribiber Kekik Karabiber Tuz
Malzemeleri hazırladıktan sonra bir tavanın içerisine sıvı yağı koyun. Soğanları rendeleyip, pembeleşinciye kadar kavurun. Kuşbaşı eti ilave ederek kavurmaya devam edin. Sonra doğranmış sivribiberleri ilave edin ve karıştırıp, salçayı ekleyip biraz daha kavurun. Daha sonra iki su bardağı su koyarak kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin. Bu arada kekik, karabiber ve tuzu da ilave edin. Etler iyice yumuşayınca ateşten alıp servis edin. Afiyet olsun.
Bu sayfada yer alan bilgilerle ilgili sorularınızı sorabilir, eleştiri ve önerilerde bulunabilirsiniz. Yeni bilgiler ekleyerek sayfanın gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.